Casper, Microsoft tarafından 8. kez “En İyi Yerli PC Üreticisi” seçildi

Tarih: 30.09.2009
Teknoloji lideri Casper, Teknoloji Devi Microsoft tarafından bu yıl da “Yılın Yerli PC Üreticisi” seçildi. Casper, başarılı çalışmaları ve performansı nedeniyle bu ödülü 8. kez alarak geleneğini bozmadı.

Microsoft’un iş ortaklarıyla birlikte bir önceki yıl içindeki verimli iş birliklerini ve ortak başarıları kutlamak amacıyla düzenlediği geleneksel Türkiye İş Ortakları Ödül Töreni’nde Casper 8. Kez “Yılın Yerli PC Üreticisi” ödülüne layık görüldü. 2002 yılından bu yana “Yılın Yerli PC Üreticisi” unvanını kimseye bırakmayan Casper, 8 kez üst üste bu ödülü alarak, geleneği 2009’da da sürdürdü.

Microsoft “Yılın Yerli PC Üreticisi” ödülünü iş ortaklarının yıl içindeki performansını, başarılı çalışmalarını ve lisans cirosunu değerlendirerek veriyor. Casper, 2009 yılı içersindeki başarılı performansı ve lisans cirosu ile bu ödüle hak kazanmış oldu.

Casper adına, ödülü Microsoft Türkiye Genel Müdürü Çağlayan Arkan’ın elinden alan Casper CEO’su Charlotte Anne Lamprecht; “Öncelikle değerli iş ortağımız Microsoft’a teşekkür ederiz. Türkiye’nin her köşesine en yeni teknolojileri dünya ile aynı anda ulaştırmak ve her yıl bir önceki yıldan daha iyisini başarabilmek için çalışıyoruz. Bu ödülü sekizinci kez alıyor olmak Casper ailesi için çok anlamlı ve gurur verici ” dedi.