Can Bonomo ikinci yarı finalde 13’ üncü sırada yarışacak!

Tarih: 20.03.2012
Bu yıl Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek olan Can BONOMO, 24 Mayıs günü ikinci yarı finalde 13’üncü sırada yarışacak!

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de 22-26 Mayıs 2012 tarihleri arasında yapılacak Eurovision Şarkı Yarışması yarı finallerinin sıralaması belli oldu. Azerbaycan’da grand finalde Türkiye gibi 13. sırayı çekti.

Azerbaycan’da gerçekleştirilen kura çekilişince katılımcı ülkeler aşağıdaki gibi sıralandı.

Birinci yarı final (22 Mayıs 2012)

1. Karadağ

2. İzlanda

3. Yunanistan

4. Latvia

5. Arnavutluk

6. Romanya

7. İsviçre

8. Belçika

9. Finlandiya

10. İsrail

11. San Marino

12. Kıbrıs

13. Danimarka

14. Rusya

15. Macaristan

16. Avusturya

17. Moldova

18. İrlanda

İkinci yarı final (24 Mayıs 2012)

1. Sırbistan

2. Makedonya

3. Hollanda

4. Malta

5. Belarus

6. Portekiz

7. Ukraine

8. Bulgaristan

9. Slovenya

10. Hırvatistan

11. İsveç

12. Gürcistan

13. Türkiye

14. Estonya

15. Slovakya

16. Norveç

17. Bosna Hersek

18. Litvanya

Can Bonomo Kimdir ?

Can Bonomo'nun müzik macerası 8 yaşında komşuya özenip gitar çalmasıyla başladı. Lise ve üniversite yıllarında amatör müzik gruplarıyla İzmir ve İstanbul'da birçok konser veren Bonomo, sonunda "Hazırım" diyerek ilk albümü için kolları sıvadı. Yaklaşık iki yıllık hummalı bir hazırlıktan sonra da Ocak 2011’de ilk albümü “Meczup”u yayınladı.

İzmirli Can Bonomo, ortaokul ve lise yıllarından bu yana müzikle ilgileniyor. 17 yaşında İstanbul semalarına açılmaya karar veren Bonomo, müzik dünyasına ses prodüksiyonculuğu yaparak atıldı. Bilgi Üniversitesi’nde Sinema-Televizyon Bölümü’nde okudu. Üniversite yıllarında Radyo Klas, Number One FM ve Radio N101’de radyoculuk yaptı. Daha sonra televizyona geçerek Number One TV ve MTV’de televizyon programları hazırladı.

Can Bonomo'nun müzik kariyeri, bir kitabının ilk yaprağına sardığı demosunu Can Saban’a göndermesiyle yeni bir boyut kazandı. Meczup albümünün yapımcısı, müzik direktörü ve aranjörü olan Can Saban aynı zamanda albümdeki kliplerin yönetmenliğini yapıyor. Albüm hazırlıkları sırasında başlayan dostluklarını, kurdukları Can Biraderler isimli şirkette kurucu ortaklar olarak devam ettiriyorlar.

Takip Etmek için:

www.canbonomo.com

Meczup Hakkında:

“Meczup”un biri hariç tüm parçaların sözü ve müziği Can Bonomo imzasını taşıyor. Düzenlemeler ise aynı zamanda albümün prodüktörlüğünü ve müzik direktörlüğünü üstlenen Can Saban’a ait. Parçaların miksing ve mastering’i Ali Rıza Şahenk tarafından yapıldı. TheFatLab’de kaydedilen "Meczup", We Play etiketiyle yayınlandı. Albüm kapağındaki albümün art work'leri bizzat Can Bonomo’ya ait, kapak fotoğrafını ise Dilan Bozyel çekti.

İletişim İçin:

Ece Kahraman basin@canbonomo.com (0532 527 33 34)

Sektörler: