Adres: Sporting Güngör A.Ş. Tavukçuyolu Cd. No:277 Yukarı Dudullu / İstanbul

Fax: 0216 499 00 49

Yetkili Kişi: İntersport

Web: www.intersport.com.tr

İntersport’ ta %50’ ye varan indirimlerle alışveriş keyfe dönüşüyor...
İntersport Adidas’ ını al futbol topu senin olsun!
Intersport’ tan potanın devlerini tribünden izleme fırsatı…
Intersport, Dünya Basketbol Şampiyonası heyecanını Türkiye’ye yayıyor
Semih Şentürk, Intersport Kanyon’da F50 adiZero’ları imzalayacak
Quaresma’nın tercihi Adidas F50 adiZero Intersport Mağazalarında !
Intersport’un Ankara’daki 7. Mağazası Gordion AVM’de…
Intersport ile ailece Dünya Kupası’na…
Intersport, 2009’da satışını katladı
Intersport’tan Afrikalı fubol sihirbazlarıyla kamp fırsatı
Intersport ’tan çocuklara, kayakta yüzde 30 sömestre indirimi
Intersport’ta hizmetin yarısı, satış sonrası…
Intersport Türkiye talihlisi Paris Versailles koşusunda 2. oldu
Intersport’ta Puma okul alışverişi, USB stick hediyeli
Dünyaca ünlü gratifi sanatçıları RAM&MAR, Intersport’ta
Intersport’tan sonbaharda 5 yeni mağaza
Bu yılın okul modası Intersport mağazalarında
En sportmen Intersport müşterisi, Berlin’deki tarihi Özgürlük Koşusu’nda
O’Neill’da yaz ortası indirimi
Nintendo Wii’nin yeni oyunu Türkiye’de ilk kez Intersport Kanyon’da
Intersport’tan dünya markalarına özel indirim
O’Neill, yaşlanmayan babalar için Intersport mağazalarında
173 gramlık Puma L.I.F.T’ler Intersportlar’da
Intersport’tan Garanti kredi kartlarıyla UEFA Finali’ni izleme şansı
En sportmen Intersport müşterisi Avrupa’ya koşacak!
Intersport, Eskişehir’in ilk alışveriş merkezi Neo’da

Bu sonbalar-kış, doğadan ve doğallıktan taviz vermeden, teknolojinin geleceğini yansıtıyor

Tarih: 22.10.2008
O'Neill'dan dün ile yarının sentezi O'Neill'ın, 2008/09 Sonbahar Kış Koleksiyonu, doğanın saflığını yansıtan organik ürünler ve duyguların izlerini yansıtan nostaljik çizgileri, teknolojinin yön verdiği geleceğin dünyası ile bütünleştiriyor. Dünyanın en büyük spor perakendecisi olan Intersport'un Türkiye'deki 16 mağazasında satışa sunulan O'Neill'ın yeni koleksiyonunda, yansıtılan farklı temalar ve kullanılan materyaller, hayatın tüm renklerini barındıran, bir zenginlik taşıyor. O'Neill bu sonbahar kış, genç bayanların karşısına iki farklı tema ile çıkıyor.: "High Tech Heidi" iki farklı etkinin kombinasyonundan oluşuyor. Bu tema altında yer alan ürünlerde doğanın etkileriyle şekillenmiş Kuzey Kaliforniya geleneği, teknolojideki gelişmelerin etkisiyle bütünleşiyor. Doğayla teknolojinin entegrasyonu, örneğin, geometrik şekiller kullanarak yaratılan çiçek desenlerinde kendini gösteriyor. Seçilen kumaşlarda da, çevrenin ve teknolojinin kuşatması hissediliyor. Doğaya duyarlılığın artması, çevresel grafiklerin yer aldığı yüzde 100 organik pamukla üretilen modellere yansıyor. Başlığında kulaklıkları olan ipod sweatshirtler de, teknolojiyi dış giyimle buluşturup günlük kullanıma sunuyor. Lectroluv teması ise, parlak ve güçlü renklerden oluşuyor. Hafif kumaşlar, düz dikişler, yumuşak dokunuşlu dökümlüler, ceketler için yün ve tüvit süslemeler, hoş dikişler, iyi kalite örmeler, renkli jean kumaş ve viskoz koleksiyonda öne çıkıyor. Bu koleksiyon hacimli şekiller kadar A sınıfı çizgilerden oluşuyor. Sağlam şekillerle birlikte kadınsı kesimler, kısa ve 3/4 gömlek kolları dikkat çekiyor. High Tech Heidi teması altında, siyah, kış beyazı ve griyle kombine edilmiş yeşil tonları, Lectroluv teması altında ise mavi, kırmızı ve siyah öne çıkıyor. 80'lerden kopmadan, 2000'leri yaşamak.... O'Neill erkeği de, çocuk, genç ve yetişkin gruplarında, iki farklı tema altında toplanıyor. Tech Ranger teması altında, doğa ve teknolojinin birleşimini ve sıklıkla da çarpışmasını keşfetmek mümkün. İçi teknik çizimlerle dolu olduğu halde dışı düz olan ceketler gibi, ince mesaj veren birçok farklı ürün bu tema altında yer alıyor. Neon Wave teması altında ise, O'Neill'ın 80'lerdeki günlerine saygı duruşunda bulunarak, neon renkler, retro robotlar ve sportif sınıflar, eski usul ve neredeyse retro bir duygu yaratmak için birleşiyor. En çok satan kumaşlara yeni eklemeler yapılan koleksiyonda jean kumaş, sprey kaplama ve kaplanmış pamuktan oluşuyor. Kesimlerin içinde boynu sıcak tutmak için yükseltilen yaka ile birlikte başlıklar ve ceketlerin kaplamalarında doğaya karşı korunma fikri kendini açığa çıkarıyor. Doğada karşımıza çıkan kahverengi, mavi ve koyu yeşil tonlarına ek olarak temel renklerde siyah, kahverengi ve mavi Tech Ranger temasının öne çıkan renkleri olurken, Neon Wave temasında, açık yeşil ile siyah, fildişi rengi ve grinin kombinasyonu, pembe, mavi ve sarı ilk bakışta dikkat çekiyor. ww.intersport.com.tr bilgi için: ülkü erdem departman medya iletişim/0 216 464 25 00 intersport@departmanmedya.com