Boydak Holding Bizim Menkul Değerler A.Ş.’nin tüm hisselerini devraldı

Tarih: 01.10.2010
Türkiye’nin geleceğine ve sermaye piyasalarına olan inancıyla, şirket satın alma yatırımlarına hızla devam eden Boydak Holding, SPK’nın onayıyla Bizim Menkul Değerler A.Ş.’nin tüm hisselerini 30 Eylül 2010 tarihi itibariyle devraldı.

Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşlarından Boydak Holding, hisselerinin yüzde 50’sine sahip olduğu; yurt içi ve yurt dışı piyasalarda aracılık, fon yönetimi ve kurumsal finansman konularında hizmet veren Bizim Menkul Değerler’in tüm hisselerini devraldı.

17 Eylül 2010 tarihinde SPK tarafından onaylanan Bizim Menkul Değerler’in tamamen Boydak Holding bünyesine geçişine ilişkin devir işlemleri 30 Eylül 2010 tarihi itibariyle tamamlandı. Konuya ilişkin yaptığı açıklamada Bizim Menkul Değerler’in tüm müşterilerine ve katılım bankalarına verdiği hizmetin miktar ve kalite olarak artarak devam edeceğini vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Boydak; grubun dinamik yapısının şirkete desteğiyle, şirketin kısa zamanda bölge ülkerinde de etkinliğini artıracağını ve gelişecek sermaye piyasalarında birçok yeni ürün ve şirketle yer alacaklarını ifade etti.

Bekir Boydak konuşmasında ayrıca, şirket faaliyetlerini aracılık, varlık yönetimi ve kurumsal finansman alanlarında yoğunlaştıracaklarını ifade ederek, yerli ve yabancı müşterilere birçok yenilikle hizmet verileceğini belirtti.

Sektörler: