Adres: DenizBank Genel Müdürlük Büyükdere Cad 106-108 34394 Esentepe Şişli İstanbul Türkiye

Telefon: 0212 336 42 51 -(0212) 355 0800

Fax: 0212 336 42 51

Yetkili Kişi: DenizBank - Tülay Karamanlıoğlu

Web: www.denizbank.com

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı DenizBank ile El Ele
DenizBank Finansal Hizmetler Grubu Başkanı Hakan Ateş: “2011 yılının ilk üç ayında net kârımızı 203 milyon TL olarak gerçekleştirdik“
DenizBank 500 milyon TL tutarında bono ihraç ediyor
DenizBank’tan enerji ve tarım sektörüne 300 milyon euro’luk kredi
DenizBank’ın yeni fonu metalden kazandıracak
AB’den tarım ve kırsal kalkınma için hibe alanlara DenizBank desteği
Esnaf dostu DenizBank, Akıllı Kart projesini İSTESOB işbirliği ile hayata geçiriyor
Deniz’den Bayrama Özel Eli Öpülecek Kredi!
DenizBank’ın 2010 yılı ilk yarı finansal verileri açıklandı
DenizBank Cebimde Kredi faizleri Şok İndirim Kampanyası ile %0.99’a düştü!
DenizBank’tan işletmeler için Ramazan Kampanyası
DenizBank’tan “Emlak Ofisleri ve Taşıt Bayileri Çalışanlarına Özel Bankacılık Paketi”
DenizBank - Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası İşbirliği ile Şirket ve Konutlara 20 Milyon Dolarlık Finansman Paketi
Deniz otobüsü ile seyahatin en ucuz yolu Sea&Miles
BES’in Yeni Aktörü Deniz’den: DenizEmeklilik
DenizBank’tan doğa dostu kampanya...
DenizBank ve Petrol Ofisi işbirliği ile İşletme Kart’tan Akaryakıta 2 taksit
DenizBank’tan Konut Kredisi Alana Yeni Yıl Hediyesi Lcd Tv!
DenizBank Türkiye’nin Hatıra Defteri’ni araladı…
DenizBank İnternet Şubesi BMW kazandırdı
DenizBank’ın ilk BMW talihlisi belli oldu
DenizBank Rus Rublesi efektif kabulüne başladı
Deniz Emeklilik ve Hayat A.Ş. “Emeklilik“ branşında faaliyet ruhsatını aldı
DenizBank İnternet şubesi kazandırıyor
DenizBank’ın perakende bankacılığı Barbaros Karakışla’ya emanet
DenizBank’tan Fenerbahçelilere özel kredi kartı

“Bordosu mavisi, Bonus’un harbisi” ile Hem Taraftar Hem de Trabzonspor Kazanacak

Tarih: 25.10.2010

DenizBank bordo mavili renklere gönül veren taraftarlara özel “Trabzonspor Bonus Card” ı hayata geçirdi. Bonus Card’ın tüm özelliklerini taşıyan Trabzonspor Bonus’la taraftarlar birçok kampanyadan ve indirimden faydalanırken aynı zamanda kulüplerinin gelirine de katkıda bulunacak.

Sahip olduğu finansal süpermarket anlayışıyla müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun ve yenilikçi çözümler sunan DenizBank, spor kulüpleriyle işbirliğini güçlendirerek artırmaya devam ediyor. Trabzonspor ve DenizBank işbirliği ile, bordo mavili renklere gönül veren taraftarlara özel “Trabzonspor Bonus Card” hayata geçirildi. “Bordosu mavisi, Bonus’un harbisi” sloganıyla taraftarların kullanımına sunulan kartın tanıtım toplantısı 25 Ekim Pazartesi günü Zorlu Grand Otel’de yapıldı.

Tanıtım toplantısına DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş veTrabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener katıldı. Trabzonspor Bonus; Classic, Gold ve Platinum olmak üzere 3 ayrı kart tipinden oluşuyor. “Hedef 5 yılda 100 bin kart ile kulübe 6 milyon TL gelir sağlamak” DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada Türkiye’nin 4 büyüklerinden biri olan Trabzonspor ile işbirliği yapmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi. Hakan Ateş, “Güzide kulüplerimiz vasıtasıyla Türkiye’de sporun gelişimine katkıda bulunmak bizlere onur veriyor. Trabzonspor Bonus’la hem kulübün gelirleri artacak hem de taraftarlar kendilerine özel birçok ayrıcalıktan yararlanacak. Trabzonsporlular kartlarıyla yapacakları her alışverişte kulüplerine de katkıda bulunacak.

Trabzonspor Bonus’un 5 yılda 100 bin kart sayısına ulaşacağını projenin kulübe toplamda yaklaşık 6.000.000 TL gelir sağlayacağını öngörüyoruz” dedi. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ise kulübün kalıcı ve sabit gelirlere kavuşması adına bu tarz projelerin son derece büyük önem taşıdığını vurguladı. Denizbank’la yeni bir organizasyona imza atmalarından duydukları memnuniyeti de dile getiren Şener, “Bundan sonra taraftarlarımıza düşen, TS Bonus kartıyla yapacakları harcamalarla kulübümüze katkıda bulunmaları ve kendilerine tanınan ayrıcalıklardan faydalanmalarıdır” diye konuştu. Trabzonspor Bonus’un getirdiği ayrıcalıklar Trabzonspor Bonus Card’a sahip olanlar Türkiye’nin en geniş üye işyeri ağına sahip Bonus’un tüm fırsat ve faydalarından yararlanabilecek.

Trabzonspor Bonuslular; anlaşmalı iş yerlerinde taksit, bonus kazanma ve harcama, tüm kampanyalardan yararlanma imkânlarına kavuşacak. Trabzonspor Bonus Card’a ilk 3 ayda başvuranlar ilk yıl kart ücreti ödemeyecek üstelik 10 TL “Hoşgeldin Bonus”u kazanacaklar! ·Trabzonspor Bonus Card’a ilk 3 ay başvuranlar ilk yıl kart ücreti ödemeyecek ayrıca ilk 3 ay alınan kartlarda 10 TL “Hoşgeldin Bonus”u yüklü olacak.

• İlk 3 ay boyunca başvurusu onaylanan her 5. kişiye Trabzonspor forması hediye edilecek.
• Trabzonspor taraftarlarına özel dönemsel kampanyalar devam edecek.
• Yapılan tüm alışverişlerden kulübe belirli oranda bir katkı payı aktarılacak. Kart sahipleri yaptıkları her harcama ile hiç bir ekstra ücret ödemeden kulüplerine katkıda bulunacak.
• Kart sahipleri Süper Lig ve Türkiye Kupası iç saha maçlarında biletlerin satışa sunulduğu ilk 2 gün, öncelikli bilet satın alma hakkına sahip olacak.
• Kart sahipleri; TS Club’larda, kulüp sponsoru mağazalarda ve anlaşmalı üye işyerlerinde sadece kart sahiplerine özel kampanyalardan ve indirimlerden yararlanacak.
• Kart sahipleri; Trabzonspor Profesyonel Futbol Takımı oyuncularının yer alacağı organizasyonlara katılma imkânı elde edecek.
• TrabzonCell uygulamasında da kart sahiplerine özel ayrıcalıklar sunulacak. • Visa payWave altyapısı ile temassız ödeme özelliğine sahip olan Çaykur Rizespor Bonus Card’la, 35 TL ve altındaki ödemeler bozuk para taşımadan, hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilebilecek.
• Trabzonspor Bonus’a arkadaşını getiren 5 TL bonus kazanacak.
• E-ekstre alanların kartına 5 TL yüklenecek.
• Trabzon kazandıkça kart sahibi de kazanacak. Trabzon Spor Bonus Card'ı ile ayda 500 TL harcama yapan, takımının attığı gol kadar ilave Bonus'u kazanacak.