Bilyoner.com’dan yeni üyelere hoş geldin hediyesi!

Tarih: 09.12.2009
Bilyoner.com’a 5 Aralık 2009 – 31 Mart 2010 tarihinde üye olanlar kazanıyor.

Bu tarihler arasında yeni üye olan ve iddaa oynayan herkese 1’er TL değerinde 2 iddaa kuponu bilyoner.com’dan hediye! Yeni üyelerine “hoş geldin hediyesi” olarak iddaa kuponu hediye eden bilyoner.com, böylece siteye adım atar atmaz şans kapısını üyeleri için aralamış oluyor. Bilyoner.com, Türkiye’nin en çok kazandıran şans oyunları sitesi olduğunu kanıtlıyor.

09.12.2009, İstanbul

Türkiye’nin en çok kazandıran şans oyunları sitesi Bilyoner.com, yeni üyelerini hoş geldin hediyesi ile karşılıyor. 5 Aralık 2009 – 31 Mart 2010 tarihleri arasında Bilyoner.com’a yeni üye olan ve İddaa oynayan herkese 1’er TL değerinde 2 kupon hediye ediliyor! Minimum tutar sınırlaması olmadan, oynanan ilk İddaa kuponuna karşılık verilen bu iki kupon, yeni üyelerinin İddaa’da kazanma şanslarını da böylece artırmış oluyor.

Bilyoner.com ayrıca 4 Aralık-31 Ocak tarihleri arasında toplamda her 20 TL’lik iddaa kuponuna 1 TL’lik iddaa kuponu hediye ediyor.

Kurulduğu 2004 yılından beri 525 milyon liradan fazla ikramiye dağıtarak, en çok kazandıran şans oyunları sitesi unvanını kazanan Bilyoner.com, üyeleri için hazırladığı kampanyalar ve yeni uygulamalarıyla en eğlenceli şans oyunları sitesi olduğunu da kanıtlıyor!

Bu kampanyalar kaçmaz!

Yeni üyelere verilen İddaa kuponu kampanyasının yanı sıra Bilyoner.com’un diğer kampanyaları da devam ediyor. Örneğin, 17 Kasım’da başlayan ve 20 Aralık’a dek sürecek olan “İddaa’nın Kralı” kampanyası, Turkcell Super Lig’in 13, 14, 15, 16 ve 17’nci haftaları boyunca en iyi tahminleri yapanları ödüle boğuyor! Yarışma koşullarına göre ilk dört hafta arasında oyun oynayan ve herhangi bir hafta boyunca en az 6 doğru tahmin yapan Bilyoner.com üyeleri 18-20 Aralık’taki finale kalmaya hak kazanıyorlar. Final haftası, yani 17’nci haftada en çok doğru tahmini yapan üye ise yarışmayı kazanarak “İddaa’nın Kralı” olduğunu ispatlamış oluyor.

Sektörler:
Etiketler: bilyoner , iddaa , şans , hediye