Bilyoner.com üyeleri TJK ve İddaa’da kazanmaya devam ediyor!

Tarih: 18.12.2009
Türkiye’nin en çok kazandıran elektronik şans oyunları sitesi Bilyoner.com, 16 Aralık’ta üç üyesine yüz binlerce lira kazandırdı. TJK oyunlarında İzmir 6’lısını bilen iki Bilyoner.com üyesi 140’ar bin TL kazanırken, İddaa’da sistem oynayan bir başka üye ise 90 bin TL’nin sahibi oldu.

Türkiye’nin en çok kazandıran şans oyunları sitesi Bilyoner.com, üyelerine kazandırmaya devam ediyor. Kurulduğu 2004 yılından beri 525 milyon liradan fazla ikramiye dağıtan Bilyoner.com, bu kez de üç üyesine yüz binlerce lira kazandırdı. Üçü de 16 Aralık 2009 tarihinde Bilyoner.com’da oyun oynayan üyelerin ikisi TJK’da İzmir 6’lısını bilerek 140 bin TL, bir tanesi ise İddaa’da sistem oynayarak 90 bin TL kazandı.

Şans Milli Piyango biletlerinin de arkasında!

Bilyoner.com üzerinden kolayca ve güvenle alınabilen Milli Piyango biletleri de Bilyoner üyelerine kazandırmaya devam ediyor. Son olarak Milli Piyango’nun 19 Eylül çekilişinde, 1.500.000 TL’lik büyük ikramiye yine bir Bilyoner.com üyesinin çeyrek biletine isabet etmiş ve böylece Milli Piyango’nun büyük ikramiyesi dördüncü kez Bilyoner.com üyelerine çıkmıştı. Milli Piyango’nun 9 Nisan 2007, 9 Şubat 2009 ve 29 Mayıs 2009 tarihli çekilişlerinde de talih kuşu, Bilyoner.com’dan satılan biletlere kondu. 9 Şubat 2009 ve 29 Mayıs 2009’da, 1.500.000 TL’lik büyük ikramiye isabet eden çeyrek bilet, şanslı sahibine 375.000 TL kazandırırken, ikinci büyük ikramiye olan 150.000 TL de yine bilyoner.com’dan online olarak satılan çeyrek bilete çıktı.

Bu nedenle Bilyoner.com üzerinde Milli Piyango’nun Yılbaşı Çekilişi biletleri büyük bir ilgi görmeye devam ediyor.

Sektörler:
Etiketler: bilyoner , bilet , iddaa