Adres: Bilsar A.Ş Meşrutiyet Cad No:90 Beyoğlu/İstanbul

Web: www.bilstore.com

Bilstore Akbatı Alışveriş Merkezi’ nde

Tarih: 06.10.2011
Türkiye'de konsept mağazacılığın öncüsü Bilstore 16. mağazasını Akbatı Alışveriş Merkezi'nde geçtiğimiz günlerde açtı

Moda ve tasarım tutkunlarını, dünya çapında yankı uyandırmış birçok özel markayla buluşturan ve “lifestyle shopping” olanağı sunan Bilstore mağazalarının 16.'sı 235 m2'lik alanıyla Akbatı Alışveriş Merkezi'nde geçtiğimiz günlerde açıldı.

İlki 2006 yılında Kanyon Alışveriş Merkezi'nde açılan Türkiye'nin ilk life-style alışveriş mağazası olan Bilstore'larda giyimden aksesuara, kitaptan CD'ye, tasarım bisikletlerden ayakkabı ve çantaya kadar özel markaların seçkin ürünleri satışa sunuluyor.

1947 yılından bu yana ülkemizde tekstil sektörün önemli isimleri arasında yer alan Bilsar'ın perakendecilik yatırımlarından olan Bilstore markasının Türkiye genelindeki 16 mağazasının 2011 sonunda 19’a erişmesi hedefliyor.

Bilstore'larda Satışta Olan Markalar ve Bazı Ürünler;

American Retro, American Vintage, Kimberly Taylor, Nike, Urban Ears, Spitfire, Paperself, Tıti Madame, Timi, Essie, Somerville Scarves, Lale Plak, Fred Perry, An Original Penguin, Hip Hop saatler, Alessi Saatler, Plomo Şallar, Superga, New Balance, Archie Grand, Morine Comte Marant, Gat Rimon, Melissa, Pantone sandalye / kutu ve kupalar, Lagoon oyuncaklar, Mint aksesuarlar, Tasarım Yayın, Momiji bebekler, Remember (defter ve puzzlelar), Bone (USB stickler), Petit Something oyuncaklar, The Lagoon Group Retro oyunlar.

Sektörler: