’Bilgili’ Öğrenciler TAV’dan Sertifikalarını Alacaklar

Tarih: 16.04.2011
TAV Havalimanları ile İstanbul Bilgi Üniversitesi Kariyer Merkezi işbirliği ile 2010–2011 eğitim döneminde gerçekleştirilen “Kurumsal İletişim Sertifika Programı”nı tamamlayan öğrenciler törenle sertifikalarını alacaklar.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Kariyer Merkezi ve TAV Havalimanları işbirliği ile düzenlenen Kurumsal İletişim Sertifika Programı tamamlandı. İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi 3’üncü ve 4’üncü sınıfından 25 öğrencinin katıldığı program, İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul Kampüsü’nde gerçekleşecek.

Şirketlerin yakın dönemde büyük bir hızla yapılandırdıkları kurumsal iletişim bölümlerinde çalışacak iletişimcilere TAV Havalimanları özelinde edinilen bilgi birikimini aktarmak, sektöre adım atarken pratik yaklaşımlar kazanmalarına destek olmayı amaçlayan “Kurumsal İletişim Sertifika Programı” ile 360 derece iletişim becerileri ve algıları gelişmiş iletişimcilerin mesleğe kazandırılması hedeflendi.

Eğitim programı boyunca katılımcı öğrencilere, kurumsal İletişim alanında gerçekleştirilen medya ilişkileri, etkinlik yönetimi, yaratıcı çalışmalar, medya satın alma, sponsorluk, kurumsal sosyal sorumluluk, sosyal medya yönetimi konuları hakkında bilgiler aktarıldı. Simülasyonlar ile drama tekniği uygulamalarının yer aldığı programda, örgün eğitim kapsamında alınan akademik bilgilere pratik uygulamalarla destek olunması sağlandı. İş hayatının içinde yaşanan örneklerin masaya yatırıldığı, güncel proje ve çalışmaların paylaşıldığı eğitimlerde öğrencilerin katılımı yıl boyunca oldukça yüksek seviyede gerçekleşti.

TAV Havalimanları Kurumsal İletişim Koordinatörü Bengi Vargül tarafından verilen eğitime yüzde 80 oranında katılım gösteren ve dönem sonu projesinde başarı sağlayan öğrencilere TAV Grubu şirketlerinde staj imkanı kazanacak.

18 Nisan Pazartesi günü İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü’nde saat 10.00’da gerçekleştirilecek olan sertifika törenine TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı M. Sani Şener, İstanbul Bilgi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Nalçaoğlu katılacak…

Tarih: 18 Nisan 2011, Pazartesi

Yer. İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü E1-306