Adres: Kasap Sokak Konak Azer İşhanı No:12 34394 Esentepe İstanbul Türkiye

Yetkili Kişi: Xerox Türkiye

Web: www.xerox.com/

EDP 2012/2013’ün en iyileri
Xerox ve Samsung’dan teknolojik iş birliği
Xerox Nano Yeni endüstri devrimi kapıda
Xerox “wireless” sektörüne giriyor
Xerox ColorQube 8900, Renkli basmaktan korkmayın
Öğrenciler renkli ders notu istiyor
En küçük yazıcı piyasaya çıkıyor
Xerox Phaser 7800’ i piyasaya sürüyor.
Xerox, yeni ürünü Xerox DocuMate 3125’ i piyasaya sunuyor.
Xerox’ dan Görselden görsel arama buluşu
Xerox ilk kablosuz (wi-fi) ürünü, renkli çok fonksiyonlu Xerox WorkCentre 6015NI’ yı piyasaya sürüyor.
1500 robot İstanbul’a geliyor
Xerox, E-posta kutunuzda neler oluyor?
Xerox dijital baskı nın ebat ölçülerini 364 x 660 mm’ye çıkarıyor, dijital baskı ebadında farkı açıyor.
Küçük işletmelere çok fonksiyonlu fırsat
Xerox’un yeni indirekt satış koordinatörü Mehmet Savaş Doğan
Xerox’a yılın şirketi değerlendirmesi
Ödüllü tarayıcı Türkiye’ye geliyor
Saniyede 2 milyar damla dakikada 152 metre baskı
IDC: Xerox liderliğini sürdürüyor
Xerox’tan geleceği parlak bir ürün
Xerox’tan “hassas” yazıcı
Xerox’ta üst düzey yeni atama
Ofis kağıdında Avrupa’nın en iyisi
Çevreyi gözetmek zarar ettirmiyor
Xerox ColorQube ile renkli baskı maliyeti yüzde 62 sarf atık miktarı yüzde 90 azalıyor
Xerox 2009 yılına 350 ödül sığdırdı
Xerox, yeni renkli lazer yazıcısı Phaser 6140’ı, $439+KDV fiyatıyla piyasaya sunuyor.
Xerox iGen3 Adana’da kullanılacak
Xerox CEO’su Ursula Burns’e ulusal eğitim görevi
Tek tuşla 100 sayfa tarama
Xerox renkleri dile getirdi
Xerox’tan dev satın alma
Gartner: Baskı hizmetlerinde lider Xerox
Renklerin tonunu ayarlayan yazıcı
Türkiye’de ilk kez Arena’ya çıkıyor
Düşük bütçe ile ileri teknoloji isteyenlere
10 ülkenin CFO’luğuna bir Türk yönetici
Kara kitapta Xerox 1 numara
Xerox pazar liderliğini korudu
Xerox’tan yırtılmayan kağıt
Temponuza ayak uydurur
Ofis makinesinden yarış arabasına
Daha az ekipmanla daha çok fayda
Xerox dağıtım ağını genişletiyor
Xerox’tan KOBİ’lere indirim fırsatı
Xerox global işbirliklerine P&G ile devam ediyor
Xerox’tan atık bırakmayan hepsi bir arada
Xerox’tan yeni renkli lazer hepsi bir arada
Ursula Burns Türkiye’ye geliyor
Fotokopi 70 yaşında
Xerox’dan bir ilk : Cep tarayıcısı
Silinebilir kağıt kamuoyuna tanıtıldı
Xerox, siyah-beyaz lazer tabanlı çok fonksiyonlu yeni ofis ürünü Xerox Phaser 3100MFP’yi piyasaya sundu.

Az zamanda çok iş yapıyor

Tarih: 21.07.2009
Yazıcı, fotokopi, tarayıcı ve faks özellikleri aynı anda kullanılabilen, dakikada 30 sayfa renkli baskı hızı olan Türkçe dokunmatik ekranlı Xerox WorkCentre 6400, şifreli ve çift taraflı baskı gibi birçok ileri teknolojik özelliklere de sahip.

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Xerox, her ölçekteki ofisin ihtiyacını karşılayacak çok fonksiyonlu yeni ürünler sunmaya devam ediyor. Xerox, piyasaya sunduğu renkli lazer çok fonksiyonlu ofis ürünü Xerox WorkCentre 6400, özellikle yoğun iş hacmi olan küçük ve orta ölçekli işletmelerde çalışanların iş verimliliklerini artırmayı, yüksek performans ile çalışanlara hız ve zaman kazandırmayı hedefliyor.

Xerox WorkCentre 6400, üst grup A3 boyut çok fonksiyonlu bir ofis ürününde görülebilecek en ileri teknolojik özellikleri yapabilme özelliği ile dikkat çekiyor. Yazıcı, fotokopi, tarayıcı, faks ve e-posta özelliklerini bir makinede ve istenirse aynı anda kullanma imkanı veren Xerox WorkCentre 6400, siyah-beyaz baskıda dakikada 35 sayfa, renkli baskıda ise 30 sayfa çıktı alıyor. İlk sayfa çıkışını 16 saniyede verebilen Xerox WorkCentre 6400, 2400 x 600 dpi yüksek kalitede baskı çözünürlüğü sunuyor. Çift taraflı baskı ve tek sayfaya çoklu baskı özelliği olan Xerox WorkCentre 6400’ün aylık baskı hacmi 120.000 sayfaya ulaşıyor. Standart kağıt kapasitesi 1.600 sayfaya kadar varabilen Xerox WorkCentre 6400, 1 GB’lık standart belleği ile beraber 80GB sabit diski ve 800 MHz’lik işlemci hızıyla zarf, etiket, asetat, broşür gibi farklı ebat ve ağırlıklardaki medyalara baskı yapabiliyor.

Xerox WorkCentre 6400’ün renkli dokunmatik ekranı, makinenin özelliklerini metin veya grafikle anlatarak kullanıcıları herhangi bir işlem için kılavuz gibi yönlendiriyor. Xerox WorkCentre 6400, taranan dokümanları masaüstüne veya bir e-posta adresine gönderebiliyor. PDF tarama yapabiliyor ve dokümanı tekrar basmak üzere hafızada tutabiliyor. Genişletilmiş güvenlik özelliğine sahip Xerox WorkCentre 6400, özel bir baskı veya faks işini, kullanıcı kendi özel şifresiyle başlatana kadar sırada tutuyor, işlem tamamlandıktan sonra da hafızasındaki bilgileri otomatik olarak siliyor.

Print Around özelliği ile Xerox WorkCentre 6400, gönderilen işleri planlayarak, ortaya çıkabilecek karışıklıkları önlüyor ve verimliliği artırıyor. Ürünle birlikte sunulan Xerox’un “Genişletilebilir Arabirim Platformu”, dokunmatik ekranın kullanıcının ihtiyaçlarına göre tasarlanabilmesini sağlıyor. Microsoft Vista dahil tüm Microsoft, Mac ve Linux sürümleri ile uyumlu olan Xerox WorkCentre 6400, yapılandırmaya bağlı olarak 4.100 Dolar + KDV ‘den başlayan fiyatı ve iki yıl müşteri yerinde Xerox garantisiyle tüketicilere sunuluyor.