Telefon: 0216 359 4588 - 0546 462 9286

Yetkili Kişi: Begüm Yıldırım

Web: www.avstechnologies.com

Avs Technologies, her yıl katıldığı Gsma Mobile World Congress’de bu yıl da yeni ürünü MWD ile iddiasını ortaya koydu.

Tarih: 19.02.2009
Artık bütün kablosuz erişimler anında bilgisayarınızda.

Telekomünikasyon sektörüne alt yapı hizmeti sunan AVS Technologies, sayılı Türk firmasının katıldığı, 16-19 Şubat 2009 tarihleri arasında Barselona’da gerçekleşen, GSMA Mobile World Congress’de birçok ürününün yanı sıra yeni ürünü MWD (Mega Wide Band DAS)’in dünya lansmanını gerçekleştirdi.

Kapalı alan sinyal dağıtım uygulamalarında tek Türk firması olan, 2003 yılından bu yana cihaz, montaj ve taaahüt alanlarında telekom sektörüne hizmet sunan AVS Technologies, GSMA Mobile World Congress’de bu yıl toplam 8 ürün gamı altında 25’i aşkın ürün sergileyerek dikkatleri üzerine çekti. Türkiye 'de ilk ve tek. Telekom sektörüne yönelik bugünün ihtiyaçlarının yanı sıra gelecek için projeler ve ürünler sunan AVS Technologies, sunduğu 3. Nesil (3G) uygulamalarının ardından, geleceğin teknolojisi 4. Nesil (4G) için alt yapı çalışmalarını ilk kez GSMA Mobile World Congress’de tüm dünyaya tanıttı.

Türkiye’de ilk olan bu ürün ile tüm dünyaya MWD’nin lansmanını yapan AVS Technologies’nin bu ürünü ile kablosuz erişim yeni bir boyuta taşınacak.

Operatörlerin kullandığı mevcut 900-1800 MHz frekans bandının, 3G ile 2100 MHz’e, yakın geleceğin teknolojisi 4G ile daha yüksek bandlara taşınacağı telekomünikasyon sektörü, AVS tarafından sunulan MWD’nin, 3G ve 4G’ye yeni ürünü ile hazır.

MWD (Mega wide Band DAS)’nin 136 MHz ile 2,7 GHz aralığındaki tüm frekansları destekleyen (GSM, DCS, UMTS, WiFi, Wimax, LTE etc) 18 dBm yüksek çıkış gücüne sahip olması ve kolay monte edilebilir bir sistem olması en dikkat çeken özelliklerinin başında geliyor.
Alışveriş merkezi, havaalanı, üniversite kampüsü gibi geniş alanlarda, bütün kablosuz erişim sinyallerini birden iletebilen MWD sayesinde, kullanıcılar, istedikleri zaman mevcut bütün kablosuz erişim alanlarına anında güçlü sinyaller ile ulaşabilecekler.

Etiketler: avs , montaj , gsm