Avrupa nın en büyük İnsan Yönetimi Konferansı na Momento çıkarması

Tarih: 26.09.2011
İK departmanı, kurumsal hediyede ‘kendin seç- mutlu ol’ trendi ile tanışıyor…

25. Avrupa İnsan Yönetimi Konferansı, 29-30 Eylül’de Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Türkiye Personel Yönetimi Derneği (PERYÖN) önderliğinde düzenlenen ve ana konsepti “Yakınsama: İnsan Yönetiminin Kolaylaştırıcı Rolü” olarak belirlenen konferansta katılımcılar Momento Kurumsal Hediye Paketleri’yle de tanışacaklar.

Momento'nun Kurumsal ortakları arasında bankacılık sektörünün güçlü oyuncularından Akbank’ın yanı sıra iletişim, içecek, beyaz eşya ve otelcilik sektörlerinden de Türkiye’nin lider firmaları yer alıyor.

Türkiye'nin ilk hediye deneyim paketi Momento, hayal kırıklığı yaşatan kurumsal hediyeler dönemine son veriyor. Hediye olarak Momento paketini alan kişi, muhteşem alternatifler arasından en çok sevdiği hediyeyi tercih ediyor.

Türkiye Personel Yönetimi Derneği (PERYÖN) önderliğinde 29-30 Eylül’de Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek, 25. Avrupa İnsan Yönetimi Konferansı’na geri sayım başladı. Ana konsepti “Yakınsama: İnsan Yönetiminin Kolaylaştırıcı Rolü” olarak belirlenen 25. Avrupa İnsan Yönetimi Konferansı’na İngiltere, Fransa, İtalya, Avusturya, Almanya, Hollanda, Yunanistan başta olmak üzere 30’u Avrupa’dan olmak üzere 42 ülkeden sektör liderleri katılacak. 25. Avrupa İnsan Yönetimi Konferansı ile ilgili detaylı bilgiler için www.eapm2011.org adresini ziyaret edebilirsiniz.*

Momento'dan Peryön Sürprizi

Kurumsal Hediye’de ‘kendin seç- mutlu ol’ trendini Türkiye’ye taşıyan Momento da konferansın katılımcıları arasında yer alıyor. İnsan Kaynakları departmanının bir motivasyon aracı olarak kullandığı Momento paketleri, çalışanlara kendi istedikleri hediyeyi seçebilme avantajı sunuyor. Hediye olarak bir Momento Deneyim Kiti alan kişi, Momento kitapçığın içindeki sayıları 50 ile 140 arasında değişen aktivitelerden dilediği bir tanesini seçip kullanabiliyor. Cem Boyner'in konuşması öncesi katılımcıları konferans salonunda Momento'dan sürprizler bekliyor.

İK’cıların dikkatine!

Etiketler: peryön , peryön eğitim