Adres: Setüstü Ekemen Han Kat: 4 Kabataş / İstanbul

Web: www.atalargiyim.com.tr/

Atalar’dan kaçırılmayacak sezon fırsatları

Tarih: 09.07.2009
Atalar, modanın en yeni trendlerini cazip fırsatlarla sunmaya devam ediyor. Her renk ve tarzda kıyafet bulabileceğiniz Atalar mağazalarında %50 indirim günleri sürüyor. Atalar müşterilerine büyük sezon indiriminin yanı sıra, ikinci ürünü alana “Çift Al Çift Kazan” kampanyası ile % 20’lik ikinci indirim avantajı da sunuluyor. Büyük sezon indirimi bu kez kaçmaz!

Atalar, 1912 yılından bu güne dünya moda trendlerini modern Türk kadınına sunuyor. Her bedene göre tasarlanan rahat elbise, etek ve bluzları, farklı tarzlara yorumluyor. Koleksiyonda bulunan sal ve çiçek desenli capcanlı renklerde elbiseler, tatil günlerini yaşadığımız bu sezon için ideal görünüyor. Şık etek ceketler, tamamlayıcı şık bluzlar yoğun iş temposunda yazı meltem serinliğinde geçirmenize yardımcı oluyor. Pamuklu ve serin kumaşlara çalışılmış vazgeçilmez siyah, beyaz, lacivert kombinler, spor kesimler dikkat çekiyor. Yaz akşamında bir konser günü ya da bir akşam yemeği; Atalar, ne giyeceğim derdine son veren zamansız kıyafetler ile hayatınıza keyif katıyor.

Yazın ihtiyacınız olan rahatlık ve şıklık kaçırılmaz fırsatlar ile birleştiriliyor, Atalar mağazalarında beğeninize sunuluyor.