Yetkili Kişi: Batı Yapı

eklenilen başka bülteni yok.

Astro Beylikdüzü Projesi 40 Ay Vade Sıfır Faiz

Tarih: 13.10.2014
Batı yapı tarafından Beylikdüzü’ nün en değerli bölgesinde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi konumu ve mimarisiyle dikkatleri üzerine çekiyor…

Astro Beylikdüzü, her metrekaresi kullanım açısından son derece elverişli 1+1 ve 2+1 olmak üzere iki farklı daire tipi sunmaktadır. Proje, toplamda 2 blokta 42 adet home office daire ve 9 adet dükkandan oluşmaktadır. 47 m2 ile 93 m2 arasında değişen dairelerde ocak, davlumbaz, mikrodalga fırın ve klima standart olarak bulunmaktadır.

Her metrekaresi titizlikle tasarlanmış Astro Beylikdüzü projesinde kullanılan malzeme ve işçilik kalitesine son derece önem verilmiştir. Proje maliyetleri son tüketiciye yansıtılmadan uygulanmış olan tasarruflu ve doğaya saygılı enerji sistemi Batı Yapı’ nın doğaya, sürdürülebilirliğe ve konut sahiplerine verdiği değeri yansıtmaktadır.
Astro Beylikdüzü projesinde 160.000 TL’ den başlayan fiyatlarla daire satışları devam ederken projenin %80 lik bir kısmı alıcıları ile buluşmuştur. Yakın gelecekte Beylikdüzü ‘ nün en işlek caddesi olacak Hürriyet Bulvarı’ nda konumlanan proje, şu ana kadar alıcılarına %60 ile % 70 oranları arasında kar ettiren bir yatırım aracı olmuştur. Batı Yapı, ayrıca konut sahiplerine sunduğu kesin kira garantisi desteği ile yatırımcıların kısa sürede kar etmesine de katkı

sağlıyor. Temmuz 2015 tarihinde teslim edilecek proje için Batı Yapı’ nın kendi bünyesinde geliştirdiği 40 ay vade sıfır faiz ödeme sistemi ile konut alıcılarını karlı bir yatırıma davet ediyor.

Projede sosyal alanlar için düşünülen ayrıntılar farklılık yaratıyor. Astro projesinde geniş bir alanda konumlanan tv – sinema ve sunum odaları, ofislere özel toplantı odaları, şömine köşeleri, bilardo ve hobi alanları, kafeterya, açık hava barbekü terası bulunmaktadır. Ayrıca her daireye ait depo alanları da düşünülmüştür.

Batı Yapı: Sektördeki 18 yıllık tecrübe ve birikimi ile estetik, sağlam ve güvenilir yapılar üreten Batı Yapı, birçok konut, iş merkezi ve sosyal yapı projelerini başarıyla tamamlamıştır. 2. Kuşağın yönetimi ve idaresinde yeni bir yapılanma içerisinde olan Batı Yapı, sektöre yeni bir bakış açısı

ve farklılık katacak çalışmaları ile yeni projelerine imza atmaya hazırlanıyor…

Merak uyandıran ve sürdürülebilir yaşam alanları oluşturmayı hedef edinen Batı Yapı, fonksiyonelliğe ve hizmet kalitesine son derece önem vermektedir. Kısa ve uzun vadede tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek konutlar inşa etmenin yanı sıra satış sonrası müşteri memnuniyetinin ön planda tutulduğu bir hizmet anlayışını benimsemektedir.

Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Batı Yapı; Astro Beylikdüzü projesi ile inşaat sektöründe emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.