Adres: ARTronic UPS Elektronik İstanbul Merkez Ofis Adil Mahallesi Mehmet Zahid Kotku Caddesi Enes SokakNo:6 B Blok 34935 Sultanbeyli / İSTANBUL

Telefon: +90 216 365 82 21

Fax: +90 216 592 44 40

Yetkili Kişi: ARTronic UPS Elektronik

Web: www.artronic.com.tr/

eklenilen başka bülteni yok.

ARTronic sektördeki 20. yılını kutluyor

Tarih: 25.03.2015
WIN fuarında röportaj gerçekleştirdiğimiz ARTronic Genel Müdürü Hakan İŞCEN 20 yıllık yükseliş öykülerini “20 yıl önce ARTronic’i kurarken bir takım değerleri benimseyerek yola çıktık. Bu değerler sayesinde ülkemiz ve dünya ekonomisinin yaşadığı inişli çıkışlı yolculukta başarıyla, sürekli yükselerek ilerledik.” sözleri ile özetledi.

ARTronicnin dört bir köşesine ürün ve hizmet sunan, dünyanın 47 ülkesine ihracat yapan bir kurum olmasını sağlayan bu değerlerin en önemlisinin ’’ kavramı olduğunu belirten İŞCEN’e göre başarıda süreklilik, ancak herkesin ’’ olması ile mümkün.

“Başta müşterileri olmak üzere, iş ortaklarına, temsilciliğini yaptıkları dünya lideri global tedarikçilerine, ARTronic’i sürekli dinamik ve yenilikçi olmak zorunda kılan tüm rakiplerine ve bugüne kadar ARTronic için çalışmış ve halen çalışmakta olan tüm ARTronic ailesine teşekkür eden İŞCEN; “Biz 20 yıldır olduğu
gibi, bundan sonra da insan yararına düşünce,hizmet ve ürün üreterek herkesin mutluluğu için çalışmaya devam edeceğiz.” sözleri ile yeni hedeflerine de “Global Mutluluk” kavramı ile yol alacaklarının işaretini verdi.

Ayrıntılı bilgi için: İnciser OKTÜRK, inciser@artronic.com.tr

Sektörler: