Yetkili Kişi: Stradiji Akademi

Kasko yaptırana araç takip üyeliği, Dask yaptırana ev güvenliği üyeliği
Artık Euro Sigorta’nın da poliçeleri sigortadükkanım.com’da
Depreme arabanızda yakalanırsanız
Avea kurumsal hat sahipleri, program ortağı şirketlerin kasko sigortalarında %15 indirim kazanıyor
Kadın Yaşamından İpuçları
Mitsubishi Electric Klima ile 4 Mevsim Konforu Yaşayın
Açık Sınıf’ta Topluluk Önünde Etkili Konuşma Eğitimi
Kaza anında kaza tespit tutanağı bulmakla uğraşmayın!
Geleceğin Liderleri Bugünün Yöneticileri İle Kampa Giriyor
Açık Sınıf’ta UFRS Eğitimi
Loğusalık depresyonu
Annelerden Ödüllü Yanıtlar www.anneysen.com’da
Sigortadukkanim.com’dan “İndirimli Kasko Fırsatı” Şubat Sonuna Kadar Uzadı
Dönüşüm odaklı SEO teknikleri (DOST) devri başlıyor
Sosyal Güvenlik Mevzuatı ve Datassist Hizmetleri
TEB’ den Çok Marifetli Bir Hesap
Turkcell Şirket Hattı Olanlara Sigortadukkanim. com’ da Yüzde 15 Özel İndirim Fırsatı
Mascus 200.000 ilana ulaştı
Türkiye Finans Piyasalarının Nabzı Bu Sitelerde Tutuluyor
İkinci El Satılık İş Makinaları ve İlanları | Mascus Türkiye
Bordro ve Özlük İşlerinde Yeni Bir Uygulama
Blogger Anneler anneysen.com’ da Toplanıyor
“Normal doğum mu, sezaryen mi?” anneysen.com’ da yüzlerce anne cevap verdi .
Anneyseniz Buluşuyoruz
Datassist Bordro Uygulamalarında Türkiye’de İlk
Anneysen. com Bebek İsimleri ile Bebeğinize En Güzel İsmi Bulun
Okula Dönüş!
Kredi kartı kullanıcıları dikkat
Klimaplus Mitsubishi Electric Klima Sistemleri
iPhone 5, Eylül’de piyasada
Fotoğraf Düzenlemek Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı!
İşte Türkiye’nin en büyüğü
Kitapyum ile binlerce e-kitap ceplere gelecek
Lenovo IdeaPad K1, ThinkPad ve IdeaPad P1’i tanıttı
İsmini söyle kim olduğunu söyleyeyim!
Türk Telekom dan 1 milyar 115 milyon TL kar
Anneysen.com nasıl ortaya çıktı?
Altın fiyatları rekora doymuyor

Açık Sınıf’ta eğitimler isteğe göre oluşturuluyor

Tarih: 27.02.2012
Herkese açık eğitim etkinliklerinin satın alınabileceği bir internet portalı olan Açık Sınıf, eğitimcilerin düzenleyeceği programlar için lojistik desteği veriyor

Kurum çalışanlarının eğitimi birçok şirket için büyük önem taşıyor. Ancak eğitimciler, katılımcılar ve insan kaynakları uzmanları paydaşlarını içeren eğitim sektörü uzmanlara göre eğitim sürecindeki değişime paralel olarak son dönemlerde darboğaza girmiş durumda. Zira eğitim planlamasına ayrılan zamanın ciddi bir bölümünü organizasyon ve lojistik destek konuları alırken, insan kaynakları uzmanları eğitim ihtiyaçları doğrultusunda yeni eğitim içeriği araştırmaya veya geliştirmeye arzu ettikleri kadar vakit ayıramıyor. Bu nedenle her yıl aynı eğitimleri tekrar etmek durumda kalıyorlar. Eğitimcilerin, talep değişmediği için aynı eğitimleri vermek durumunda kaldığını söyleyen Okalip Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü Emre Utkan, bu nedenle yeni içerik geliştirmelerine rağmen bunları paylaşacak ortam bulamadıklarını belirtiyor. "Katılımcılar ise kendi ihtiyaçları ve ilgileri doğrultusunda hazırlanmamış bir eğitime katıldıklarında isteksiz oluyor. Genel konular katılımcıların ilgisini üst düzeyde tutmaya yetmiyor" diyen Utkan'a göre ilginin düşük olduğu bir eğitimin içselleştirilmesi de mümkün olamıyor. İşte eğitimdeki bu darboğaza yanıt vermek için, Açık Sınıf Eğitimleri'ni hayata geçirdiklerini söylüyor Utkan. Açık Sınıf, eğitimcilerin genel katılıma açık eğitim düzenleyebilmeleri için gereken tüm lojistik desteği veriyor, içerik konusunda onları özgür bırakıyor. Bunu yaparken de sınırsız bir çeşitlilik sunuyor. Çünkü Açık Sınıf'ın, katılımcı tarafında olduğu kadar eğitimci tarafında da herkese açık olduğu bilgisini veriyor Utkan.

Hangi eğitimler verilecek?
Şu an itibariyle Açık Sınıf'ta 200'e yakın etkinlik sunuluyor. "Etkinlik diyoruz çünkü Açık Sınıf'ta eğitimlerin yanında konferans, çalıştay, söyleşi gibi etkinlikler de mevcut. Eğitim konuları arasında hukuk, insan kaynakları, kişisel gelişim, müşteri ilişkileri, pazarlama, inovasyon, finans ve muhasebe, satış, kişisel imaj, yönetim ve liderlik, kalite ve AR-GE, hobi ve sanat bulunuyor" diyen Emre Utkan, Açık Sınıf'ın sunmayı hedeflediği çeşitliliğin, eğitimcilerin hayal gücü kadar sınırsız olduğunu vurguluyor. Açık Sınıf etkinlikleri hem kurumsal hem de bireysel katılıma açık. İnsan kaynakları ve eğitim departmanları, kurumsal üyelik hesabıyla kurum çalışanlarını yıl içindeki eğitimlere kaydederek yıllık eğitim planını www.aciksinif. com adresi üzerinden hayata geçirebiliyor. Ayrıca kurumsal üyeler için toplu kayıtlarda kişi sayısına bağlı olarak indirim avantajı sunuluyor. Bu sayede 10 kişiden az katılımlarda kapalı grup eğitimlere göre daha uygun bir maliyet yapısı ortaya çıkıyor. Açık Sınıf'ın en önemli avantajı, kişilere ilgilendikleri konulardaki eğitime kendi takvimlerine uygun olan zamanlarda katılma imkânı sunuyor olması. "Seçme özgürlüğü, katılımcının ilgisini artıracak ve eğitimden daha fazla fayda sağlamasını sağlayacak önemli bir avantaj" diyen Utkan, Açık Sınıf'ın KOBİ'ler için de çok iyi bir çözüm olduğu görüşünde. Utkan, "Açık Sınıf, eğitimcileri içerik konusunda özgür bırakıyor. Dolayısıyla Açık Sınıf'ta 'niş' konularda bile eğitimler bulabileceksiniz. Çok özel konularda uzmanlaşmış, bu birikimini paylaşarak değerlendirmek isteyen herkes Açık Sınıf'ta yer alabilir" diyor.

www.isteinsan.com.tr

Sektörler: