2009’ da Sektör Yerinde Sayarken Casper “Yüzde 26” Büyüdü

Tarih: 07.01.2010
Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük bilgisayar üretim tesisine sahip olan ve global marka olma yolunda ilerleyen Casper Bilgisayar, 2013’te 1 milyon adetlik satış hedefine doğru hızla ilerliyor. 2009’un ilk çeyreğinde masaüstü ve notebook satışlarında pazar lideri olan Casper büyüme göstermeyen PC pazarına rağmen yılı yüzde 26’lık bir büyüme ile kapattı.

2009 yılı sonunda aynı sektörde faaliyet gösteren bilgisayar markası Aidata’yı da bünyesine katan Casper’ın Yönetim Kurulu Başkanı Altan Aras Fakılı, şimdiye kadar herhangi bir açıklamanın yapılmadığı bu önemli satın almayla ilgili tüm detayları ilk kez basın toplantısında sizlerle paylaşacaktır.

Casper Bilgisayar Yönetim Kurulu Başkanı Altan Aras Fakılı ayrıca, PC sektörü 2009 değerlendirmesi, 2009 Casper Pazar payı ve satış rakamları, Casper 2010 hedefleri, Türkiye ve dünyada PC trendleri ile ilgili paylaşımlarda bulunacaktır.

14 Ocak 2010 Perşembe günü düzenlenecek basın toplantısında sizi de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Saygılarımızla,
Tarih : 14 Ocak 2010 Perşembe