Adres: Çağlayan Vatan Cad. Aktaş İş Merkezi No: 110 Kat:3-4 Kağıthane / İstanbul

Telefon: +90 212 234 42 92

Fax: +90 212 296 17 90

Yetkili Kişi: Yetkili:

Web: www.kilavuzbayrak.com.tr

14 Saatte yeni dev bayrak projemiz başarıyla uygulandı.

Tarih: 17.05.2013
“19. Şampiyonluğun Kutlu Olsun Galatasaray”

Kurulduğu günden bugüne dünya çapında büyük projelere ve bir de *Dünya Rekoruna imza atan sektörün yüz akı firmalarından olan Kılavuz Bayrak, yine zor ve başarılı bir proje ile spor sevenlerin gündemindeydi.

Galatasaray Futbol Kulübünün 19. Şampiyonluk kutlamalarının organizatörlüğünü de başarıyla yürüten ekip Türk Telekom desteğiyle (sponsorluğunda) hazırlanan ve üzerinde “19. Şampiyonluğun Kutlu Olsun Galatasaray” yazılı dev bayrağı (30m x 60 m / 1.800 m2) 14 saat gibi kısa sürede hazırladı. 30 Kişilik ekiple sahaya yerleştirilen dev bayrak önünde fotoğraf çektiren takım oyuncuları, yöneticileri ve taraftarın haklı gururu görülmeye değerdi.

Sivas maçındaki koreografiyi başarıyla gerçekleştiren firma, süper ligin son haftasında yine T. T. Arena’da oynanacak olan Trabzon spor maçı sonrası yapılacak şampiyonluk kutlamalarınıda organize edecektir.

imageSon organizasyonları hakkında açıklamalarda bulunan Kılavuz Bayrak Genel Koordinatörü Sayın Bülent Kılavuzoğlu; “Bayrak ve reklam sektöründe edindiğimiz tecrübe ve bilgi birikimimizle sektörün lideri durumundayız. Yaptığımız başarılı işler sektörde yakından takip ediliyor, örnek alınıyor. Kurumsal firmalar, büyük markalar ve 1. Ligde yer alan spor kulüplerimiz için, her türlü bayrak, reklam baskı hizmetlerini ve etkinlik organizasyonlarını başarıyla gerçekleştirdik. Bizi tercih ettikleri için minnettarız.

Ayrıca Galatasaray Futbol Kulübünün talebi ile 19. Şampiyonluk kutlamaları çerçevesinde ürettiğimiz tişört, şapka ve atkı / kaşkolları satış için teslim ettik. Bunun dışında efsane futbolcu Metin Oktay’ın anısına yapılan taraftar ürünleri ve şampiyonluk bayrakları GS Stor’lar da taraftarların ilgisine sunulmuştur…” Dedi.

Basın ve Marka Danışmanı

Muharrem Dere | MarkaTürk Ekibi