Adres: Asmalımescit Mahallesi Nergis Sok. No:8/8 Kat:2 Beyoğlu / İstanbul 34430

Fax: +90 (212) 252 52 56

Yetkili Kişi: Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği

Web: www.bugday.org/

% 100 Ekolojik Pazarlardan Yeni yıl Armağanı!

Tarih: 27.12.2011

Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği’nin danışmanlığı ve denetiminde, yerel yönetimlerin ortaklığında kurulan ve sürdürülen %100 Ekolojik Pazarlarda üreticilerden, ekolojik ürün kullanıcılarına her tezgahta başka bir armağan var.

Ekolojik sertifikalı ürünlerin sağlıklı ve güvenilir bir model ile tüketiciye en kısa yoldan ve uygun koşullarda ulaşmasına olanak sağlayan %100 Ekolojik Pazarlarda tüketicilere yeni yıl armağanı olarak tüm tezgâhlarda bazı ürünlerde indirim yapılacak.

Ekolojik ürünlerin daha çok tanınır, bilinir ve ulaşılabilir hale gelmesine önayak olan %100 Ekolojik Pazarlar (Bakırköy /her cuma, Beylikdüzü ve Şişli/her cumartesi ve Kartal/her pazar) 30, 31 Aralık ve 1 Ocak tarihlerinde açık olacak ve alışveriş yapan tüm ekolojik ürün kullanıcıları çeşitli ürünleri indirimli olarak alabilecek. Elma, portakal, mandalina, lahana, patates, soğan, limon, turp gibi ürünlerde %50 ye, kereviz, brokoli, pırasa, maydanoz, kıvırcık, balkabağı, domates, avokado gibi ürünlerde %30’a, paketli ürünlerde %20’ye varan indirimler %100 Ekolojik Pazar müşterilerini bekliyor.

Ekolojik ürün kullanıcılarının yoğun ilgisi ile karşılaşılırsa bu kampanya yıl içinde tekrar edilecek. Böylece alım gücü daha düşük olan kitlelere de dayanıklı paketli ürünleri uygun fiyata alma şansı sağlanacak.

Hatırlatmakta yarar var: İndirimli ürünler stoklarla sınırlı...